Често задавани въпроси

Как да се грижите за Вашата Miami Bag?

Ние знаем че искате дълъг и щастлив живот за вашата нова Miami Bag, затова имаме няколко неща, които искаме да ви кажем и да знаете. За почистването на вашата Miami Bag:

– използвате само програма за “ръчно изпиране” ако предпочетете машинното изпиране, въпреки че ние ви препоръчваме изцяло ръчно
– използвате студена вода
– НЕ използвате омекотители
– НЕ използвате центруфигиране
– НЕ гладете, а оставете чантата в хоризонтално положение за изглаждане на гънките
– НЕ използвате химическо почистване
– изсушавайте само в хоризонтално положение

Ако Miami Bag пристигне с гънки?

Въпреки че сме взели всички предпазни мерки изпращайки чантите в предпазни, транспортни кутии това е нормално поради риска на пощенските и куриерски услуги.

Просто я закачете празна за една вечер върху дръжка или закачалка или ускорете процеса с малко пара, която наистина бързо ще върне чантата обратно към живота, но НЕ ГЛАДЕТЕ.

Запомнете, че чантата ви е била поставена в опаковката си за известно време и след изваждане формата ще се омекоти и изглади, тъй като неопренът е мек и гъвкав материал.

Мога ли да закупя продукт чрез обаждане по телефона?

Разбира се! Може да направите своята поръчка чрез телефонно обаждане на номер 0876 371 342.

Методи за плащане
  • наложен платеж – плати на куриера при доставка
  • банков превод – BG81RZBB91551009459184, Райфайзен банк, Агро Прогрес 88 ЕООД
  • дебитна или кредитна карта – Visa, Maestro и Mastercard
Съхранение на Miami Bag

Макар неопренът да е абсолютно удивителен материал, той също е и много деликатен и нашите чанти ще покажат признаци на износване точно като всяка друга чанта. Най-добрият начин да запазите чантата си красива и здрава е да се уверите, че винаги са поставени на повърхност, когато са пълни, без да висят от дръжките и винаги да гарантирате, че чантата не е претоварена.

Задължително ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?

Не, можете да поръчате бързо и лесно по телефон 0876 371 342, чрез фейсбук страницата ни Miami-Bag или чрез Инстаграм профила ни miami_bag.

Доставка на Miami Bag

Вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на до 5 работни дни до офис на Speedy или личен адрес.

Стойността на куриерската услуга се изчислява автоматично и е видима преди завършването на поръчката и подлежи на одобрение от клиента. Поръчки, постъпили в събота, неделя, както и национални почивни дни се обработват през първия работен ден след празника или уикенда.

Моля, оставете мобилен номер за контакт, който ще бъде използван единствено за нуждите на куриерската фирма или от наш служител, в случай, когато поръчката ви не може да бъде изпълнена.

За доставки извън страната, моля да имате предвид че освен допълнителна такса за доставка е възможно да има допълнителни мита и данъци, според местното законодателство, които са отговорност на получателя и не зависят от доставчика.

За поръчки над 199 лева доставката е безплатна до офис на speedy в цялата страна.

Връщане на Miami Bag

Ако не сте доволни от вашата Miami Bag, вие може да я върнете в рамките на 14 дни от получаването й.

За тази цел моля да изпратите чантата до офиса на Спиди, от който е изпратена към вас или да се свържете с наш служител за допълнителна информация.

Поръчката трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, с която е получена (картонена кутия), да бъде сгъната по идентичен на получаването начин (поради спецификата на материала и възможността за увреждането му). Трябва да бъде приложена и касовата бележка и попълнен формуляр за връщане, който може да >изтеглите тук.

Чантата не трябва да бъде носена, прана, парфюмирана и етикетите не трябва да бъдат премахнати.

Ако установим, че някое от тези условия не е спазено, си запазваме правото за невъзстановяване на сумата по вашата сметка и се налага да изпратим обратно към вас върнатия артикул.

Моля, да имате предвид, че куриерските разходи за връщането на продукта са изцяло за сметка на купувача.

Всички суми, платени чрез наложен платеж, ще бъдат възстановени по банкова сметка, в рамките на 10 работни дни.

Имате право да направите рекламация, в случай на производствени дефекти на продукта, открити при получаването му или несъответствие с поръчан цвят, размер или модел.
В тези случаи разходите по връщане и последваща доставка ще бъдат поети от Miami Bag.