УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

За екипа на Miami Bag щастието на клиенти ни е наш основен приоритет ето защо ако не сте доволни от вашата Miami Bag, вие може да я върнете в рамките на 14 дни от получаването й.

Поръчката трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, с която е получена (картонена кутия), да бъде сгъната по идентичен на получаването начин (поради спецификата на материала и възможността за увреждането му). Трябва да бъде приложена и касовата бележка и попълнен формуляр за връщане.

Чантата не трябва да бъде носена, прана, парфюмирана и етикетите не трябва да бъдат премахнати.

Ако установим, че някое от тези условия не е спазено, си запазваме правото за невъзстановяване на сумата по вашата сметка и се налага да изпратим обратно към вас върнатия артикул.

Моля, да имате предвид, че куриерските разходи за връщането на продукта са изцяло за сметка на купувача.

Моля да изпратите чантата до офиса на Спиди, от който е изпратена към вас или да се свържете с наш служител за допълнителна информация на телефон 0876371342 или info@miami-bag.bg

Образец на формуляр за отказ може да изтеглите от тук.

Всички суми, платени чрез наложен платеж, ще бъдат възстановени по банкова сметка, в рамките на 14 работни дни.

Сумите платени с кредитна/дебитна карта ще бъдат възстановени по същата карта, която е използвана за покупката в рамките на 3 работни дни.

Имате право да направите рекламация, в случай на производствени дефекти на продукта, открити при получаването му или несъответствие с поръчан цвят, размер или модел.

В тези случаи разходите по връщане и последваща доставка ще бъдат поети от Miami Bag.